Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2022 07:22 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 07:40

Genç anne çocuklarını görmeye gittiği eski eşinin evinde cinayete kurban gitti

İzmir’de 22 yaşındaki kadın çocuklarını görmek için gittiği eski kocasının evinde boğularak öldürüldü. Olayla ilgili eski koca ve 4 kişi gözaltına alındı. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Genç anne çocuklarını görmeye gittiği eski eşinin evinde cinayete kurban gitti

İzmir’de, 22 yaşındaki genç kadın çocuklarını görmek için gittiği eski kocasının evinde boğularak öldürüldü. Cinayetle ilgili eski koca, 2 kardeşi, babası ve babaannesi gözaltına alınırken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay, Bornova ilçesine bağlı Merkez Mahallesi’nde iki katlı bir evin giriş katında yaşandı. Konya’da yaşayan 22 yaşındaki Remziye Tüysüz, 2 çocuğunu görmek için babası ve babaannesi ile birlikte yaşayan 27 yaşındaki eski kocası Yalçın P.’nin evine gitti. Yalçın P., bir süre sonra evden çıkarak bir araç kiraladı.

KABİS SAYESİNDE GÖZALTINA ALINDI

‘Kiralık Araç Bildirim Sistemi’ne (KABİS), kaydını yaptırarak araç kiralayan Yalçın P.’nin hakkında bir suçtan dolayı aranması bulunduğu tespit edilerek sistem üzerinden emniyet ile eş zamanlı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Polis ekipleri, Yalçın P.’yi yakalamak için harekete geçti. Şahsın yaşadığı adrese gelebileceği ihtimali üzerine evinin önüne giden ekipler, evinin önüne araçla gelen Yalçın P.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Genç anne çocuklarını görmeye gittiği eski eşinin evinde cinayete kurban gitti

BATTANİYEYE SARILI BULUNDU

Bu esnada, akşam saatlerinde Yalçın P.’nin ailesi ile birlikte yaşadığı dairenin kapısını açık gören bir yakınları evin içerisine girdi. Burada Remziye Tüysüz’ü battaniyeye sarılı halde hareketsiz gören kişi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Tüysüz’ün boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Tüysüz’ün cansız bedeni morga kaldırıldı. Olayla ilgili eski koca Yalçın P., kardeşleri Osman, Furkan ve baba Hanifi ile babaanne Hanım P., gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...