Tgrt Haber
16 Ocak 2021 20:09

2 kardeş 1 saat arayla hayatını kaybetti

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde polis memuru olarak görev yapan Abdurrahman Uçar kanser nedeniyle hayatını kaybederken, ağabeyi infaz koruma memuru Veysel Uçar ise kardeşinin vefatından 1 saat sonra korona virüsten hayatını kaybetti.

2 kardeş 1 saat arayla hayatını kaybetti
kardeş,ölüm

Kadirli ilçesinde polis memuru olarak görev yapan Abdurrahman Uçar, akciğer kanserinden dolayı bir süredir tedavi gördüğü Adana’da bugün hayatını kaybetti. Abdurrahman Uçar’ın hayatını kaybetmesinin ardından acılı ailesi bir kez daha sarsıldı. Polis memuru Uçar’ın hayatını kaybetmesinden 1 saat sonra Osmaniye Cezaevinde infaz koruma memuru olarak görev yapan ağabeyi Veysel Uçar yakalandığı Covid-19’dan dolayı tedavi gördüğü Osmaniye Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Aslen Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinden olan iki kardeş aynı gün Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Abdurrahman ve Veysel Uçar:

2 kardeş 1 saat arayla hayatını kaybetti2 kardeş 1 saat arayla hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...