Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2021 07:38

Eşini ve eşinin arkadaşını silahla vurdu! O anları paylaştı

İzmir Buca’da bir adam ayrılma aşamasındaki eşini ve eşinin arkadaşını tabancayla vurdu. Saldırı anını ise videoya kaydeden adam dehşet sosyal medya hesabından paylaştı.

Eşini ve eşinin arkadaşını silahla vurdu! O anları paylaştı
izmir,,buca,,silahlı saldırı,

İzmir'de bir adam, ayrılma aşamasındaki eşi ve eşinin arkadaşını tabancayla vurdu. Saldırı anını ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Olay Buca ilçesinde yaşandı. Minibüs şoförlüğü yapan adam, ayrılık aşamasındaki eşinin ilişkisi olduğu iddia edilen bir erkekle aynı evde olduğunu öğrendi. Ardından o eve girdi. Yanında getirdiği tabancayla önce Y.T.'ye daha sonra da eşi S.B.'ye tabancayla ateş açtı ve olay yerinden uzaklaştı.

Kadın ve arkadaşı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

"SÖZ VERİYORUM, ÖLECEKSİN"

Kayıplara karışan saldırgan ise olay anını telefonuyla kaydetti. O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Videoya "Benim namusumu kirletti, başımı eğdi. Yarım kalmadı. Söz veriyorum, öleceksin. bedelini ödeyeceksin." notunu yazdı.

Yaralılar hastaneden taburcu edildi. Polis ekipleri şimdi her yerde saldırganı arıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...