Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 10:43

Ne bir not ne de bir iz var! 2 kız kardeş sırra kadem bastı

Bursa’da ailesiyle birlikte yaşayan 11 ve 17 yaşlarındaki iki kız kardeş aniden ortadan kayboldu. Gözü yaşlı aile arkalarında hiçbir not ve iz bırakmayan kızlarının kaçırıldığından şüpheleniyor.

Ne bir not ne de bir iz var! 2 kız kardeş sırra kadem bastı
bursa,kayıp,yıldırım

Bursa’da ailesiyle yaşayan 17 ve 11 yaşlarındaki iki kız kardeş sırra kadem bastı. Kızlarını bulamayan aile polise başvurdu. Arkalarında hiçbir iz ve not bırakmayan genç kızların kaçırıldığından şüpheleniliyor.

Olay Yıldırım ilçesinde yaşandı. 17 yaşındaki Hamide Salih ve 11 yaşındaki kız kardeşi Hatice Salih, aniden ortadan kayboldu. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kızları ailesi her yerde aradı ancak bulamadı. Gözü yaşlı aile arkalarında hiçbir iz bırakmayan kızlarının bulunması için polise müracaat etti.

KIZKARDEŞLERİN ESRARENGİZ KAYBOLUŞU

Öğle saatlerinde evden çıkan veya kaçırılan 17 yaşındaki Hamide Salih ve 11 yaşındaki kız kardeşi Hatice Salih, sırra kadem bastı. Aileleri, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kızlarını her yerde aramalarına rağmen bulamadı. Geride hiçbir not ve iz bırakmayan iki kız kardeş kayıplara karışırken, gözü yaşlı çaresiz ailesi polise müracaat etti.

KAÇTILAR MI, KAÇIRILDILAR MI?

Yeğenlerinin hayatından endişe ettiğini belirten amca Hasan Salih, aniden ortadan kaybolan yeğenlerini her yerde aradıklarını ancak bulamadıklarını söyledi. Durumu polise bildirdiklerine rağmen genç kızlardan haber alamadıklarını belirten Salih, “Evden mi kaçtılar, yoksa kaçırıldılar mı bilmiyoruz. Her yerde onları arıyoruz. Hayatlarından endişeliyiz. Yetkililerden ve kızlarımızı görenlerden rica ediyoruz” diye konuştu. Aile kızları görenlerin 0535-0296197 numaralı telefona bildirmelerini istedi.

Ne bir not ne de bir iz var! 2 kız kardeş sırra kadem bastı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...