Tgrt Haber
16 Ağustos 2019 13:07

2 milyon değerindeki çantayı sahibine teslim eden işçi ödüllendirildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde içerisinde nakit para, döviz ve çeklerin bulunduğu 2 milyon değerindeki çantayı sahibine teslim eden belediye işçisi Durmuş Uğur, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

2 milyon değerindeki çantayı sahibine teslim eden işçi ödüllendirildi
Turgutlu Belediyesi,,çanta,,işçi,,cumhuriyet altını,

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Durmuş Uğur, Çarşamba günü Ergenekon Mahallesi Osmangazi Parkı’nda bulduğu ve içinde 172 bin Türk Lirası, bin 450 euro, 1 bin 1 dolar ve 1 buçuk milyonun üzerinde çek bulunan çantayı Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ederek örnek bir davranış sergilemişti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da örnek bir davranış sergileyen ve Turgutlu Belediyesinin gurur kaynağı olan Durmuş Uğur’a cumhuriyet altını takdim ederek ödüllendirdi. 

Başkan Akın’a göstermiş olduğu ilgi ve ödülden ötürü teşekkür eden Durmuş Uğur, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Ben insanlık görevimi yerine getirdim. Çantanın sahibine ulaşmasından dolayı da çok mutluyum” şeklinde konuştu. 

Çantasının bulunmasından ötürü mutlu olduğunu belirte Mahsun Örge de hem Başkan Akın’a hem de Durmuş Uğur’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...