Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Eylül 2021 08:51

2 yaşındaki çocuğun olduğu aracı taşladı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda 2 yaşındaki kızı ve eşi birlikte parka giden İBB'de çalışan psikolog Uğur Balkoca, İBB'ye bağlı olduğu iddia edilen bir otomobilin sürücüsü tarafından taciz edildikten sonra saldırıya uğradı

2 yaşındaki çocuğun olduğu aracı taşladı
İstanbul,kağıthane,

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda Psikolog Uğur Balkoca eşi Dilan Balkoca ve 2 yaşındaki kızlarını alarak otomobilleriyle Kağıthane Belediyesi Has Bahçe Mesire alanına gitmek için yola çıktı. Uğur Balkoca yolda seyir halinde iken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu iddia edilen Olcay Kurt'un kullandığı otomobil tarafından taciz edildi. İki sürücü tartıştıktan sonra Olcay Kurt, Uğur Balkoca'nın arabasına taş fırlattı.

İFADE SONRASI SERBEST BIRAKILDI

Psikolog Uğur Balkoca ise yaşadığı o anları cep telefonuna kaydetti. Olayın ardından şikayetçi olan Balkoca ailesi, emniyette ifade verdikleri sırada, saldırıyı gerçekleştiren Olcay Kurt ve yanında bulunan Nazire İlbasan da emniyete getirildi. İfadeleri alınan Kurt ve İlbasan'ın daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Uğur Balkoca'nın İBB'de psikolog, Olcay Kurt'un ise İETT şoförü olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili inceleme ise devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...