Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2021 23:29

2 yıl önce babasını öldürmüştü, bu kez de ağabeyini katletti

Hatay'da 2 yıl önce babasını öldüren Doğan Gezici, ceza evinden çıktıktan kısa süre sonra bir aile ferdini daha katletti. Zanlı Gezici, bu kez de tartıştığı ağabeyini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

2 yıl önce babasını öldürmüştü, bu kez de ağabeyini katletti
cinayet,,hatay,

Hatay'da akşam saatlerinde korkunç bir cinayet işlendi.

TARTIŞTIĞI AĞABEYİNİ SIRTINDAN VURDU

İskenderun'a bağlı Muradiye Mahallesi'nde yaşanan olaya göre; 47 yaşındaki Doğan Gezici, ağabeyi Ramazan Sinan Gezici (49) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Doğan Gezici av tüfeğiyle ağabeyine ateş etti.

Silah seslerinin yükselmesinin ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin incelemeleri sonucu, sırtından vurulan ağabey Ramazan Gezici'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ramazan Sinan Gezici'nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekipler, cinayeti işledikten sonra kayıplara kaçan Doğan Gezici'nin yakalanması için harekete geçti.

2 yıl önce babasını öldürmüştü, bu kez de ağabeyini katletti

 

 

4 YIL ÖNCE DE BABASINI ÖLDÜRMÜŞ

Cinayete ilişkin soruşturma sürerken, zanlı Doğan Gezici'nin 2 yıl önce de babası Yahya Gezici'yi öldürdüğü ortaya çıktı. Doğan Gezici'nin taksirli adam öldürme suçundan yargılandıktan sonra yakın zamanda serbest bırakıldığı tespit edildi.

Öte yandan vefat eden ağabey Ramazan Sinan Gezici'nin yüzde 90 şizofreni raporu olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...