Tgrt Haber
13 Haziran 2021 10:41

20 günlük işçi patronunu soydu

20 gün önce işe başlayan şahıs patronunun şifrelerini bildiği kredi kartı ve paralarını alarak kayıplara karıştı.

20 günlük işçi patronunu soydu
Bursa,hırsızlık

Bursa Kapalı Çarşı Tuz Pazarı girişinde bulunan çay ocağına iş başvurusu yapan şahıs patronunu soyarak ortalıktan kayboldu. Durumunun kötü olduğunu ve işe ihtiyacı olduğunu belirten şahsı dükkan sahibi Alpaslan Alp işe aldı. Barınma ihtiyacının da olmadığı söylemesine üzerine patron genci barınma ihtiyacını karşılayarak eskiden kaldığı evinin kapısının açtı.

DÜKKANA UĞRADI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

İş yerinden kısa süreliğine Alp, döndüğünde hayal kırıklığına uğradı. Telefonuna kredi kartından 2 bin liralık alışveriş yapıldığı bildirimini görünce hemen dükkana gelen Alp, işçinin dükkanda olmadığını fark etti.  Çekmecede çantasını göremeyince çalındığını anlayarak bankayı arayıp iptal ettirdi. Fakat o sırada hesaptan 5 bin lira çekilmişti. Aynı çantada bulunan 8 bin lira da kayıplara karıştı. 

TELEFONUNA GELEN MESAJ İLE ÖĞRENDİ

Olay üzerine Alpaslan Alp polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Hayal kırıklığına uğrayan Alpaslan Alp ise genci işe ihtiyacı olduğu için aldığını belirterek kalacak yer bile ayarladığını söyledi. Üzüntüsünü dile getiren Alp, telefonuna gelen mesaj ile olayı fark ettiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...