Tgrt Haber
10 Temmuz 2019 15:09

20 ton çöp çıkan evden bu kez 10 kamyon çöp çıktı

Amasya’da daha önce 20 tona yakın çöp çıkan evden bu kez 10 kamyonet çöp çıkarıldı.

20 ton çöp çıkan evden bu kez 10 kamyon çöp çıktı
çöp ev,,kamyonet,,amasya,

Mahallelinin şikayeti üzerine harekete geçen Amasya Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, yine çöp evle karşılaştı. Evde temizlik çalışması yapan ekipler, 10 kamyonet çöp çıkardı.

"2 BİN 750 LİRA PARA ÇIKMIŞTI"

Çöp evin temizlenmesiyle ilgili açıklama yapan Amasya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, “Geçen ocak ayındaki çöp evin aynısı, yine aynı şahıs Ali Keçeci tarafından karşımıza çıktı. Şikayet üzerine geldik biz buraya. Şu an temizlememizi yapıyoruz. Temizlememiz bittikten sonra da ilaçlamamızı yapacağız. Hepsi hurda, çöplük malzemesi. Öncekinde 2 bin 750 liraya yakın para çıkmıştı. Bunları biz şahıs sahibine teslim ettik. Tabanca mermisi çıkmıştı. Biz de bunu emniyete teslim etmiştik” dedi. 

20 TONA YAKIN ÇÖP ÇIKMIŞTI

Ev sahibi Yüksel Ar ise “10 senedir kirada. Camlar kapalı olduğu için fark edemedim. Gece getirmiş. Ben boş zannediyordum. Buraları da değiştirince ortaya çıktı” diye konuştu. 

30 Ocak’ta aynı evden 20 tona yakın çöp ve çok sayıda mermi çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...