Tgrt Haber
11 Ekim 2020 11:14

20 yıldır boşanmaya çalışıyor

Sakarya’da yaşayan 4 çocuk annesi Sevdiye Dumitru, 20 yıl önce kendisini terk eden eşini boşamak için her yerde arıyor. 20 yıllık eşinden boşanmak isteyen Sevdiye Dumitru, “Sevdiye Köse olarak kalmak, Sevdiye Köse olarak ölmek istiyorum. Bu çektiğim çileler artık bitsin istiyorum” dedi.

20 yıldır boşanmaya çalışıyor
Sakarya,,boşanma

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ikamet eden Sevdiye Dumitru, ilk evliliğinden sonra Romanyalı Florian Dumitru ile evlendi.

Evliliklerinden bir süre sonra haber vermeden ortadan kaybolan eşinden boşanmak isteyen Sevdiye Dumitru, eşinin nerede olduğunu bilmediği için boşanamıyor.

İlk evliliğinden dört çocuğu olan Sevdiye Dumitru, Romanyalı biriyle tanıştığını ve onunla bir evlilik gerçekleştirdiğini, eşinin kendisini terk ederek kayıplara karıştığını ve kendisinden haber alamadığını dile getirdi.

20 senedir boşanmak için eşini arayan Sevdiye Dumitru, 4 kere mahkemeye başvurduğunu ancak karşı taraftan haber alınamadığı için boşanmanın gerçekleşmediğini söyledi.

Evlilik cüzdanını da alarak kayıplara karışan eşi yüzünden mağdur olduğunu belirten Dumitru, maddi durumunun kötü olduğunu ve soyadının yabancı olmasından dolayı utanç duyduğunu ifade etti.

Eski soyadını geri almak, eski soyadıyla yaşamak ve eski soyadıyla ölmek istediğini belirten Dumitru, yetkililerden mağduriyetinin giderilmesi için yardım çağrısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...