Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2021 21:32

21 kedinin zehirlenmesine soruşturma başlatıldı

Muğla’da iki mahallede 21 kedinin zehirlenerek öldürülmesi sonrasında yapılan incelemeler neticesinde cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

21 kedinin zehirlenmesine soruşturma başlatıldı
Muğla,bodrum,soruşturma

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 kedi mahalle sakinlerince ölü bulundu. 6 kedinin de ortadan kaybolduğu mahallede Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri tutanak tuttu. Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Petbulans ekibi de ölen hayvanları incelenmesi üzerine barınağa götürdü. Bodrum’da kedi ölümlerinin yaşandığı diğer mahalle Cumhuriyet Mahallesi oldu. Mahallede 15 kedi öldü. 2 mahallede bir kısmı sahipli, bir kısmı da vatandaşlarca beslenen sokak kedilerinin ölümünde tarım ilacı ile zehirleme şüphesi olduğu öğrenildi.

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

İki olayla ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık tarafından şüpheli şahıs veya şahısların bulunması için soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...