Tgrt Haber
06 Kasım 2021 17:34

21 yıl sonra gelen cinayet itirafı! Gömdüğü yeri tarif etti

Sakarya’da bir şahıs jandarmaya giderek 21 yıl önce işlediği cinayeti itiraf etti. Ekiplere gömdüğü yeri söyleyen katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21 yıl sonra gelen cinayet itirafı! Gömdüğü yeri tarif etti
sakarya,,cinayet,

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde meydana gelen olayda 52 yaşındaki İ.T. jandarmaya giderek 2000 yılında husumetlisi olduğu A.B.’yi öldürüp daha sonra ormanlık alana gömdüğünü itiraf etti. 21 yıl sonra gelen itirafın ardından ekipler şüpheliyi gözaltına alındı. 

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Ekipler, maktulün gömüldüğü bölgede kazı çalışması gerçekleştirirken iş makinelerinin destek verdiği kazı çalışmasında şüphelinin tarif ettiği bölgede kemik parçaları bulundu. Ekipler, parçaları kimlik tespiti yapılması için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan otopsi merkezine götürdü.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Katil şüphelisi ise jandarma merkezindeki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan İ.T., ‘adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...