Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 11:47

Şarampole yuvarlanan otomobil 3 aylık bebeğe mezar oldu

Bingöl’ün Genç ilçesinde bir araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralanırken, 3 aylık Ali Eren bebek hayatını kaybetti.

Şarampole yuvarlanan otomobil 3 aylık bebeğe mezar oldu
Bigöl,,trafik kazası,,bebek

Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 3 aylık bebek hayatını kaybetti.

3 AYLIK BEBEK KAZADA ÖLDÜ

Genç ilçesi Yadin Mezarlığı mevkiinde, ilçeye bağlı Sarısaman köyünden şehir merkezine doğru seyir halinde olan Nazmi S. kontrolündeki 34 TD 6252 plakalı araç kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Kazayı fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde bulunan anne, baba ve bir çocuk yaralanırken, 3 aylık bebek Ali Eren ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar tedavi edilmek üzere Genç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...