Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 14:57

3 çocuk annesi boğazı kesilerek öldürüldü

İzmir’de geçtiğimiz günlerde 3 çocuk annesi kadın erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü. Onu öldüren cani tutuklandı. Kadın ise bugün son yolculuğuna uğurlandı.

3 çocuk annesi boğazı kesilerek öldürüldü
izmir,kadın cinayeti,ölüm

İzmir’de erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen 3 çocuk annesi kadın son yolculuğuna uğurlandı.

Tüyler ürperten cinayet Gaziemir ilçesinde yaşandı. Polis merkezine giden cani bir adam kız arkadaşını boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti öğrenen polis ekipleri önce adamın aracında arama yaptı. Araçta kanlı bıçak ve giysiler buldu. Daha sonra olayın yaşandığı eve gitti. Korkunç gerçekle karşılaştı. Ekipler evin mutfağında Sevda Çelemoğlu’nu boğazı kesilmiş halde buldu.Kadın hemen hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Çelemoğlu’nu kıskandığı için canavarca katleden adam tutuklandı. Kıskançlık kurbanı olan kadın ise son yolculuğuna uğurlanırken geride ise 3 öksüz çocuk kaldı.


3 çocuk annesi boğazı kesilerek öldürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...