Tgrt Haber
20 Eylül 2021 22:04

3 çocuk annesini öldürdü! 'Psikolojim bozuk' dedi

İzmir'de 3 çocuk annesi olan arkadaşının boğazını keserek öldüren Soner Ç.'nin ifadesi şaşkına çevirdi. Yargılandığı duruşmada psikolojisinin bozuk olduğunu öne süren sanık, pişman olduğunu söyledi.

3 çocuk annesini öldürdü! 'Psikolojim bozuk' dedi
İzmir,sanık,cinayet,dava

İzmir'in Gaziemir ilçesinde 3 Temmuz'da meydana gelen olayda 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Sevda Çelemoğlu, iddiaya göre erkek arkadaşı olan Soner Ç. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olayın ardından tutuklanan katil zanlısı hakkında "kasten öldürme" suçlamasıyla dava açıldı.

'PSİKOLOJİK SORUNLARIM VAR'

İzmir 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Soner Ç., Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuklu bulunduğu cezaevinden katılırken, Sevda Çelemoğlu’nun ailesi ile taraf avukatları ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkemede ifadesi alınan Soner Ç., psikolojik sorunları olduğunu iddia ederek, olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi.

Baba Adem Çelemoğlu ise kızının Soner Ç. tarafından tehdit ve darp edildiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, Soner Ç.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, HTS kayıtları ile cep telefonunda suça dair delillerin araştırılmasını istedi ve duruşmayı erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...