Tgrt Haber
27 Aralık 2021 10:50

İki ay önce ikiz bebekleri olan baba, önce kendini sonra eşini vurdu

Adana'da 6 yaşındaki bir oğlu ve 2 ay önce de ikiz bebekleri olan Yunus Emre U., eşini vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öne sürülen Yunus Emre'nin ve eşinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İki ay önce ikiz bebekleri olan baba, önce kendini sonra eşini vurdu
adana,intihar,,cinayet,,ikiz bebek,

Adana'da iki ay önce iki bebekleri olan 3 çocuk sahibi baba, eşini vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar etmek istedi. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen adamın haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine balı Yeşilyurt Mahallesi 70226 Sokak'taki 3 katlı evin ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre, 28 yaşındaki Yunus Emre ile aynı yaştaki Melike Yağmur U. 7 yıl önce evlendi. Bu evlilikten 6 yaşındaki Hakan ismini verdikleri çocukları oldu. İki ay önce de ikiz erkek bebekleri oldu.

İki ay önce ikiz bebekleri olan baba, önce kendini sonra eşini vurdu
Çiftin olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

ÇOCUKLAR EVDEYKEN VURDU

Ancak bir süre önce psikolojisi bozulan Yunus Emre U. doktora gidip tedaviye başladı. Buna rağmen psikolojisi düzelmeyen Yunus Emre U. sabah saatlerinde eşiyle tartıştı. Tartışma sonrasında karısını çocuklarının da evde olduğu sırada kafasından vurdu.

BABAYA 'SENİ DE VURURUM' TEHDİDİ

Bu sırada babası Hakan U. eve gelip oğlunun elinden silahı almaya çalıştı. Ancak Yunus Emre U. babasına, “seni de vururum” diyerek kafasına tabancayı dayayıp ateş etti. Baba hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri karı-kocayı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Karı kocanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İki ay önce ikiz bebekleri olan baba, önce kendini sonra eşini vurdu

ÇOCUKLAR YAKINLARINA EMANET EDİLDİ

Olay yerine gelen cinayet ekipleri çalışma başlatırken, evde bulunan 6 yaşındaki ve 2 aylık çocukları yakınlarına emanet edildi. Baba Hakan U. kardeşine sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Yunus Emre U.’nun diğer yakınları da ağıt yakıp gözyaşlarına boğuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...