Tgrt Haber
03 Aralık 2021 09:19

Galericilerin korkulu rüyası 3 çocuk, İstanbul'da yakalandı

Ordu’da bir oto galeriye giren üç çocuk, aldıkları kontak anahtarı ile araba çalıp kayıplara karıştılar. Küçük hırsızların rahatlığı dikkat çekerken, çaldıkları araba ile 900 kilometre yol yaptılar. Suç makinesi 3 çocuk İstanbul'da yakalandı.

Galericilerin korkulu rüyası 3 çocuk, İstanbul'da yakalandı
Hırsız,Araba,Ordu,Çocuk

Ordu’daki küçük çocukların hırsızlığı duyanlarda şaşkınlığa neden oldu. Bir oto galeriye giren üç çocuk, dükkanda bir arayış içine girdiler. Buldukları kontak anahtarı ile araba çalan küçük hırsızların rahat tavırları dikkat çekti.

5 OTO GALERİDEN DAHA ARABA ÇALMIŞLAR

Manuel vites çalıntı araçla 900 kilometre giderek İstanbul’un Esenyurt ilçesine geldiler. Aralarından birinin daha önce de hırsızlıktan kaydı olduğu ve çocukların olaydan önce 5 oto galeriden daha araba çaldığı öğrenildi. En son Esenyurt mevkiinde görülen çocukların ise yolda yakıt almak için iki kez durduğu öğrenilirken, akıllara “nasıl yakıt aldı” sorusu takıldı. Çocukların çaldıkları arabaya bindiği son görüntüleri ise kameralara yansıdı.

“ARACIMIZ BİZE, ÇOCUKLAR AİLELERİNE TESLİM EDİLSİN”

Olay anlarını anlatan araç sahibi, “Polis ekiplerinin aracın peşinde olduğunu ve PTS sisteminden takip edildiğini biliyoruz. İstiyoruz ki çocuklar da zarar görmeden aracımız en kısa sürede bulunsun. Aracımız bize, çocuklarda anne ve babalarına teslim edilsin” dedi.

Galericilerin korkulu rüyası 3 çocuk, İstanbul'da yakalandı

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Çocuk hırsızların kimliğini belirleyen polis 24 saatte şüphelileri yakaladı. C.U., E.K. ve A.K'nın aracın plakasından İstanbul'da oldukları tespit edildi. Yaşları 15, 13 ve 12 olan 3 çocuklar gözaltına alındı. 15 yaşındaki çocuğun 8 suç kaydı, 12 yaşındaki çocuğun 21 suç kaydı, 13 yaşındaki çocuğun ise 68 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...