Tgrt Haber
17 Ocak 2022 00:09

3 gündür kayıptı! Acı olayı drone günyüzüne çıkardı

Ankara'da 3 gündür kayıp olan T.Y.'den acı haber geldi. 52 yaşındaki şahsın cansız bedenini drone destekli aramada bulundu.

3 gündür kayıptı! Acı olayı drone günyüzüne çıkardı
nijerya,saldırı

Ankara'da 14 Ocak Cuma günü sabah saatlerinde evden çıkıp avlanmaya giden şahsı arama çalışmaları tamamlandı. Kayıp şahıs ormanlık alanda ölü halde bulundu.

DRONE DESTEKLİ ARAMA

3 gündür haber alınamayan T.Y.’nin (52) yakınları jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri, kayıp T.Y.’yi bulmak için çalışma başlattı. Çubuk ilçesine bağlı Kızılek Mahallesi'nde yoğunlaşan ekipler, drone destekli gerçekleştirdikleri aramalar sonucunda T.Y’nin ormanlık alandaki cansız bedenini buldu.

3 gündür kayıptı! Acı olayı drone günyüzüne çıkardı

CANSIZ BEDENİ KULÜBEDEN ÇIKTI

Daha önce de sık sık avlandığı bölgeye gitmek üzere ticari taksiye binen, indikten sonra ise 3 kilometre yürüdüğü belirlenen T.Y.'nin cansız bedeninin ormanlık alan içindeki telsiz ve radyo vericileri istasyonuna ait kulübede bulunduğu öğrenildi.

T.Y.’nin kesin ölüm nedeninin anlaşılması için cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...