Tgrt Haber
08 Şubat 2020 09:16

3 kilometrelik kovalamaca karakolda bitti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde polis tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü, kız arkadaşını araca kilitledikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Şüpheli şahıs 3 kilometrelik kovalamaca sonrası polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

3 kilometrelik kovalamaca karakolda bitti
Aydın,,Kuşadası,,kovalamaca

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir otomobili durduran polis ekipleri, kız arkadaşını arabaya kilitleyip yaya olarak kaçan şahsı 3 kilometrelik kovalamaca sonucu yakaladı.

Dur ihtarı üzerine otomobilini kenara çekti

Saat 03.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı’nda, 34 RK 1021 plakalı otomobiliyle Hülya Koçyiğit Bulvarı'ndan, Turgut Özal Bulvarı'na dönüş yapan L.E. trafik polis ekiplerinin dur ihtarı yapması üzerine otomobilini kenara çekti.

Kız arkadaşını arabaya kilitleyip kaçtı

Polislerin alkolmetreyi getirdiğini görünce aracını ve yabancı uyruklu kız arkadaşını arabaya kilitleyen L.E. olay yerinden yaya olarak kaçmaya başladı.

3 kilometrelik kovalamaca son buldu

Devriye ekipleri de dahil olmak üzere, kaçan şahsı aramaya başladılar. 3 kilometrelik kovalamaca Hülya Koçyiğit bulvarında son buldu.

Yaya olarak kovalayan trafik polisi tarafından yakalandı

L.E. kendisini yaya olarak kovalayan trafik polisi tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...