Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ocak 2022 00:35

3 kişilik aile kombi bacasından sızan gazdan zehirlendi

Afyonkarahisar’da kombinin baca borusunun çıkması sonucu doğal gazadan etkilenen biri çocuk 3 kişilik zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

3 kişilik aile kombi bacasından sızan gazdan zehirlendi
Afyonkarahisar,kombi,,zehirlenme,

Afyonkarahisar’da evlerindeki kombinin baca borusunun çıkması sonucu doğal gazadan etkilenen biri çocuk 3 kişilik aile hastaneye kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu bildirilen aile üyelerinin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

AMBULANS İSTEDİLER

Dumlupınar Mahallesi Yeşilyol Caddesindeki 6 katlı apartmanın dördüncü katındaki dairede, 3 kişilik aile yanan kombinin bacasının çıkması sonucu 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak zehirlendiklerini söyleyerek ambulans istedi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık görevlileri ile birlikte polis, itfaiye ve doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gazdan etkilenen ve isimleri henüz öğrenilemeyen anne, baba ve bir çocuklarını ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Aile üyelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...