Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2021 13:25

3 kişinin öldüğü katliam gibi kazada yeni detaylar ortaya çıktı

Manisa’nın Salihli ilçesinde mısır yüklü tırın kırmızı ışıkta bekleyen 2 tır ve 2 otomobile çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 5 kişi de yaralandı. Kazaya sebep olan sürücü ifadesinde, “Önümdeki araçlar aniden durunca, bende duramadım” derken, kazada hayatını kaybeden Muslu çiftinden sosyal medyada paylaştıkları mutluluk pozları kaldı.

3 kişinin öldüğü katliam gibi kazada yeni detaylar ortaya çıktı
Manisa,,trafik kazası,,tır

İzmir-Ankara karayolu Demirci Yol Kavşağı'nda, Ali Civan yönetimindeki mısır yüklü 31 K 1060 plakalı tır, kırmızı ışıkta bekleyen Osman Muslu yönetimindeki 35 GZ 130 plakalı otomobil ile Selahattin Sevil yönetimindeki 45 RA 3368 plakalı otomobil, Erol Bekleyen yönetimindeki 45 SC 9127 plakalı tır, Alper Kaplan yönetimindeki 35 BRH 29 plakalı tır ve Meki Cem Kavut idaresindeki 35 AGU 090 plakalı otomobile çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kazada, kazaya neden olan tır şoförü Ali Civan (40) ile 35 GZ 130 plakalı otomobilde bulunan Atakan Muslu (14), Şevket Batuhan Muslu (18) ile 45 RA 3368 plakalı otomobil sürücüsü Selahattin Sevil (66) 45 SC 9127 plakalı tırın sürücüsü Erol Bekleyen (41), yaralandı. Yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırılırken, durumu ağır olan Atakan Muslu’nun Celal Bayar Üniversitesine sevk edildiği öğrenildi.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Can pazarının yaşandığı zincirleme kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Hurdaya dönen ve tırların arasında ezilen otomobillerde bulunan sürücülerden Osman Muslu (43) ve eşi Ayşe Muslu (38) ile diğer otomobilde yolcu olarak bulunan Şahane Sevil (62) olay yerinde hayatını kaybetti.

3 kişinin öldüğü katliam gibi kazada yeni detaylar ortaya çıktı

GERİDE MUTLULUK POZLARI KALDI

Salihli’de yürek burkan kazada 2 çocukları da ağır yaralanan Muslu ailesi adeta büyük bir dram yaşadı. Feci kazada İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nde çalıştığı öğrenilen Osman Muslu ve eşi Ayşe Muslu, olay yerinde can verdi. Muslu çiftinin geriye sosyal medya hesaplarında paylaştıkları mutluluk resimleri kaldı.

3 kişinin öldüğü katliam gibi kazada yeni detaylar ortaya çıktı

SÜRÜCÜ İFADE VERDİ

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan İzmir-Ankara karayolu, araçların kaldırılmasıyla kontrollü olarak açıldı. Kazaya neden olan tırın sürücüsü Ali Civan ise gözaltına alındı. Mısır yüklü tırın sürücüsü Civan’ın, “Önümdeki tüm araçlar aniden durunca bende duramadım ve çarptım. Yaklaşık 60 kilometre hızla yol alıyordum” dediği iddia edildi.

Öte yandan kazada can veren ve ESHOT Genel Müdürlüğü çalışanı olduğu öğrenilen Osman Muslu ve eşi Ayşe Muslu ile Şahane Sevil’in İzmir’de defnedilecekleri öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...