Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 10:43

3 tonluk levha üzerine düştü, hayatını kaybetti

Bursa'da gaz pedalı takılı kalan tırın dorsesinde bulunan çelik saç makarası, karşı yönden gelen otomobilin üzerine düştü. Kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Tır ise 30 kilometre sonra durabildi.

3 tonluk levha üzerine düştü, hayatını kaybetti
bursa,kaza,ölüm

Bursa'da tırda yüklü olan 3 tonluk levha otomobilin üzerine düştü. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. TIR sürücüsü ise gaz pedalının takılı kaldığını söyledi

Kaza İnegöl İlçesinde meydana geldi. TIR sürücüsü Hüseyin Çitçi Eskişehir'den yükünü aldı. Bursa'ya az bir mesafe kala yokuş aşağı inen TIR'ın iddialara göre gaz pedalı takıldı. O halde viraja giren TIR’ın dorsesinde yüklü Çelik sac levhalar kaydı.

3 tonluk levha üzerine düştü, hayatını kaybetti

3 ton ağırlığındaki levhalardan biri otomobilin üzerine düştü. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, Müslüm Kaptan olay yerinde hayatını kaybetti.

Gaz pedalı takılı kalan TIR’ın sürücüsü Hüseyin Çiftçi ise 30 km bu şekilde gittikten sonra aracını durdurmayı başardı. Sürücü Çitçi gözaltına alındı.

Öte yandan levhanın altında kalan otomobil sürücüsü Kaptan'ın cansız bedeni ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

3 tonluk levha üzerine düştü, hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...