Tgrt Haber
28 Aralık 2021 15:10

3 yıldır yoğun bakımda hayat savaşı veren gençten kötü haber

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 23 yaşındaki Tufan Aşçı, 3 yıl önce otomobiliyle rıhtımdan manevra yaparken denize düştü. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan Aşçı, o günden bu yana yoğun bakımda tedavi görüyordu. Sevenlerinin uzun süredir sağlık durumunu takip ettiği gençten acı haber geldi. Tufan Aşçı'nın bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

3 yıldır yoğun bakımda hayat savaşı veren gençten kötü haber
ordu,,altınordu,,trafik kazası,

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 3 yıl önce otomobiliyle rıhtımdan manevra yaparken denize düşen ve o günden bu yana yoğun bakım tedavisi gören Tufan Aşçı, hayatını kaybetti.

OTOMOBİL DENİZE DÜŞTÜ

Altınordu ilçesinde 3 yıl önce rıhtıma otomobili ile giren 23 yaşındaki Tufan Aşçı, 200 metre uzunluğundaki rıhtımın ucunu kadar gitti. O dönemde korkulukları olmayan rıhtımda bir anlık dikkatsizlik sonucu otomobil denize düştü.

DALGIÇLAR DENİZDEN ÇIKARDI

Kısa bir süre sonra araç sulara gömüldü. Kurtarma ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine gelen dalgıçlar kısa bir aramadan sonra otomobilin yerini bularak Tufan Aşçı’yı denizden çıkardılar.

3 yıldır yoğun bakımda hayat savaşı veren gençten kötü haber

ACI HABER GELDİ

O günden bu yana yoğun bakım tedavisi gören ve tedavisi evde devam eden Tufan Aşçı’dan üzücü haber geldi. Altınordu Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Nuri Aşçı’nın kardeşi Cavit Aşçı’nın oğlu olan Tufan Aşçı, bu sabah hayatını kaybetti.

3 yıldır yoğun bakımda hayat savaşı veren gençten kötü haber
Tufan Aşçı

ÜZÜNTÜYE BOĞULDULAR

Ölümü sevenlerini üzüntüye boğan Tufan Aşçı, yarın Akyazı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Giresun’un Piraziz ilçesi aile kabristanlığında toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...