Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2021 18:36

Yakınları sinir krizi geçirdi: 30 yaşındaki genç tüfekle intihar etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 30 yaşındaki bir genç intihar etti, cenaze aracına taşınırken yakınları sinir krizi geçirdi.

Yakınları sinir krizi geçirdi: 30 yaşındaki genç tüfekle intihar etti
İntihar,Zonguldak,genç

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerin vatandaşlar tüfek sesiyle uyandı. Sesin geldiği eve giren vatandaşlar R.Ö’nün cansız bedeni ile karşılaştı. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine, olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, R.Ö.'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrası R.Ö.’nün cansız bedeni evden çıkarılarak cenaze nakil aracına taşındı.

ANNE VE BABASINI KAYBETMİŞ

Cenaze araca taşınırken yakınları sinir krizleri geçirdi. Öte yandan gencin anne ve babasının vefat ettiği ve iki kardeşi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...