Tgrt Haber
19 Aralık 2018 11:14

335 kadından yalancı "şifacı"ya taciz suçlaması

Brezilya'da 258 kadın tarafından tacizle suçlanan, ruhani yetenekleriyle şifa dağıttığını söyleyen 'dünyaca ünlü şifacı' Joao Teixeira de Faria polis merkezine giderek teslim oldu.

335 kadından yalancı "şifacı"ya taciz suçlaması
brezilya,şifacı

Yetkililer, hakkında yakalama kararı çıkarılan 76 yaşındaki Faria'nın bir süredir 'kaçak' olduğunu belirtti. 'Şifacı' olarak tanınan Faria hakkında ilk suçlamayı Hollandalı koreograf Zahira Leeneke Maus yapmıştı. Maus, Faria'nın Abadania'daki kliniğinde kendisini taciz ettiğini söylemişti.

Bu olayın ardından 258 kadın daha taciz şikayetinde bulunmuştu. Ancak, Faria suçlamaları redderek masum olduğunu savunmuştu.

Brezilya'da tacizle suçlanan 'şifacı' için tutuklama talebi

Faria ayrıca, 2013'te Amerikalı televizyoncu Oprah Winfrey'nin programına katılarak 'iyileştirme seansı' gerçekleştirmiş ve hastalarını kendisinin değil ruhani varlıkların tedavi ettiğini iddia etmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...