Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ağustos 2020 13:28 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

3'ü çocuk 6 kişi yangın çıkan binada mahsur kaldı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın sırasında evlerinde mahsur kalan 3'ü çocuk 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangında kurtarılanlardan birinin dumandan etkilendiği, diğer vatandaşların ise herhangi bir sağlık problemlerinin olmadığı belirlendi.

3'ü çocuk 6 kişi yangın çıkan binada mahsur kaldı
Kocaeli,,Derince,,yangın,

Kocaeli’nin Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Kamuran Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın merdiven boşluğunda bulunan atıkların tutuşması sonucunda yangın çıktı. Binayı kaplayan duman nedeni ile apartmanda yaşayan vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan da binada mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı.

Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
İtfaiye ekipleri merdiven yardımı ile evlerinin camında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlara ulaştı. Binadan 3’ü çocuk toplam 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kurtarıldı. Olay yerinde yapılan kontrollerinde bir vatandaşın dumandan etkilendiği, diğer vatandaşların herhangi bir sağlık problemlerinin olmadığı belirlendi. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında binada küçük ölçüde maddi hasar meydana geldi.

3'ü çocuk 6 kişi yangın çıkan binada mahsur kaldı

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...