Tgrt Haber
19 Eylül 2021 11:22

Açık denizde 4 gün boyunca çocuklarını emzirerek yaşattı kendisi öldü

Venezuela'da ıssız adaya gezinti düzenleyen tekne battı. Bir anne, 2 çocuğunu yaşatmak için 4 gün boyunca emzirdi fakat kendisi kurtulamadı.

Açık denizde 4 gün boyunca çocuklarını emzirerek yaşattı kendisi öldü
venezuela,tekne kazası

Mariely Chacon ve ailesi 3 Eylül'de Venezuela'da ıssız bir ada olan La Tortuga'ya gitmek için tekne gezisi düzenledi. Yola çıktıklarında aynı rotada bir başka teknede yol alıyordu. Chacon ve ailesinin bulunduğu gemide elektrik arızası çıktı, arıza giderilince ise yeniden yola çıktılar fakat şiddetli dalgalarla beraber aynı rotadaki tekneyle kaza meydana geldi. Tekne ikiye bölündü, yolcular 70 mil açıkta kalakaldı. 

Mariely, altı yaşındaki oğlunu ve iki yaşındaki kızının hayatta kalması için onları 4 gün boyunca emzirdi, kendisi ise idrarını içerek hayatta kalmaya çalıştı. Yetkililerin aktardığına göre, arama-kurtama çalışmalarına rağmen, kayıp aile bulunamadı ve Mariely sıcak çarpması ve dehisrasyon nedeniyle hayatını kaybetti.

Açık denizde 4 gün boyunca çocuklarını emzirerek yaşattı kendisi öldü

Mariely'nin ölümü nedeni, emzirme yüzünden dehidrasyonun tetiklenmesi ve buna bağlı olarak organ yetmezliği olarak kayıtlara geçti. Tekne kazasının üzerinden 4 gün geçtikten sonra iki çocuk, cankurtaran sandalında annelerinin cansız bedenlerine sarılmış halde bulundu. Venezüella'nın başkenti Karakas'taki bir hastaneye götürülen çocuklar burada birinci derece yanıklar, dehidrasyon ve travma sonrası stres nedeniyle tedaviye alındılar.

Çocukların dadısı ise tekne kazasından sağ çıktı. Fakat 25 yaşındaki genç kadın yüksek düzeyde dehisrasyon,uyuşukluk ve travma sonrası stres bozukluğundan tedavi görmeye başladı. 

Öte yandan çocukların babası Remis Clambor ve teknede bulunan diğer 3 kişi hala bulunamadı. Hayatını kaybeden anne Chacon için, geçtiğimiz hafta cenaze töreni düzenlendi. Binlerce kişi, anne Chacon'a fedakarlığı nedeniyle saygı duruşunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...