Tgrt Haber
07 Haziran 2021 00:24

45 yaşındaki kadın çatı katında ölü bulundu

Zonguldak Alaplı ilçesinde meydana gelen feci olayda, 3 çocuk annesi genç kadın çatı katında tavana asılı halde bulundu.

45 yaşındaki kadın çatı katında ölü bulundu
Zonduldak,,Anne,,İntihar,

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir evde ikamet ettiği öğrenilen öğrenilen Şehriye B. (45), sabah saatlerinde bahçesinden evine döndü. Genç kadından daha sonra uzun bir süre haber alınamadı. Durumundan şüphelenen kızı annesini aramaya çıktı.

CESEDİNİ KIZI BULDU

Genç kız annesini tavana asılı halde buldu. Panik içinde durumu aile fertlerine bildirdi, olay yerine gelen yakınları ise zaman kaybetmeden yetkilileri aradı. Tüm bu çabalar boşaydı, ekipler genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

GERİDE 3 ÇOCUK BIRAKTI

3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Şehriye B.'nin 2 yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...