Tgrt Haber
06 Şubat 2020 17:59

4'üncü kattan düşen hurdacı öldü

Malatya'da, Sivrice depreminde ağır hasar gören bir binanın tahliyesi tamamlandıktan sonra demirleri söken işçi 4. Kattan düşerek hayatını kaybetti.

4'üncü kattan düşen hurdacı öldü
Malatya,,balkon,,demir,

Feci kaza Battalgazi ilçesine bağlı Çirikpınar Mahallesi'nde meydana geldi.

13 metre yükseklikten zemine düştü

Elazığ'daki 6.8'lik depremden etkilenerek tahliye edilen Turgut Temelli Caddesi üzerindeki 6 katlı bir apartmanın 4. katında bulunan bir dairenin balkon demirini yerinde sökmeye çalışan hurdacı olduğu öğrenilen Ali Dönmez (53) balkon demirinin yerinde çıkması sonucunda yaklaşık olarak 13 metre yükseklikten beton zeminin üzerine düştü.

4'üncü kattan düşen hurdacı öldü

Olayda ağır yaralanan Dönmez kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

4'üncü kattan düşen hurdacı öldü

Demir doğrama işini görüşerek aldı

Hurdacılık işi yaptığı öğrenilen Ali Dönmez'in deprem sonrasında tahliye edilen binanın demir doğrama işini bina yönetimi ile görüşerek aldığı öğrenilirken, Dönmez'in işte kullandığı el arabası apartman önünde kaldı.

4'üncü kattan düşen hurdacı öldü

Polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlatırken,talihsiz şahsın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

4'üncü kattan düşen hurdacı öldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...