Tgrt Haber
16 Kasım 2021 22:50

5 kişinin öldüğü servis kazasının görüntüleri çıktı

Kocaeli’de 4’ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği servis kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde servisin süratli bir şekilde gittiği ve yoldan geçen kadına çarptığı görüldü.

5 kişinin öldüğü servis kazasının görüntüleri çıktı
kocaeli,servis,kaza

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda lise öğrencilerini taşıyan Mehmet Ö. İdaresindeki servis midibüsü önce Birsen Giriş adlı kadına çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü daha sonra takla atarak dere yatağına uçtu. Kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Servis sürücüsü sıkıştığı yerden 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarılırken Kaza sonrasında servis midibüsünün çarptığı Birsen Giriş, serviste bulunan öğrencilerden Mert Efe Akıllı (14), Rabia Üst (14) ve Esma Nur Avcı (13) ve Ege Yılmaz (15) hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SERVİSİN SÜRATİ KAMERALARA YANSIDI

Feci kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde öğrenci servisinin süratli gittiği görülürken önce yolun karşısına geçen Birsen Giriş’e çarptığı görüldü. Servisin çarptığı kadın, kazanın şiddetiyle metrelerce sürükleniyor. Servis midibüsü ile dere yatağına uçuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...