Tgrt Haber
23 Aralık 2021 15:32

Vurdu, kızgın şişle dövdü, ısırdı... 5 yaşındaki çocuğu darp eden üvey anne tutuklandı

Kilis'te 5 yaşındaki kız çocuğuna sistematik şekilde işkence eden üvey anne tutuklandı. Küçük çocuğu darp eden kadının ayrıca kızgın şiş kullandığı ve ısırdığı da ortaya çıkarken istismara maruz kalan çocuk devlet tarafından koruma altına alındı.

Vurdu, kızgın şişle dövdü, ısırdı... 5 yaşındaki çocuğu darp eden üvey anne tutuklandı
üvey anne,çocuk istismarı,darp,işkence,şiddet

Kilis’te 5 yaşındaki üvey kızını darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kadın tutuklandı. Küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerini ısırarak kızgın şiş ile dövdüğü iddia edilen kadını, eşinin ihbar ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 13 Aralık tarihinde İsmet Paşa Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre 35 yaşındaki S.D. üvey çocuğu 5 yaşındaki L.M.’yi darp ederek, kızgın şiş ile dövdü ve ısırdı. S.D., çocuğun babası Z.M. tarafından şikayet edildi.

9 GÜN SONRA TUTUKLANDI

Olaydan 9 gün sonra gözaltına alınan üvey anne S.D. ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

ÇOCUK DEVLET KORUMASINDA

5 yaşındaki L.M.’nin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...