Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2021 15:56

5 yaşındaki minik Yusuf'tan acı haber

Bayram günü otobüs durağında yaşanan acı kazada 5 yaşındaki Yusuf Miraç son yolculuğuna uğurlandı.

5 yaşındaki minik Yusuf'tan acı haber
yusuf miraç,

​Pendik’te bayram günü aşırı hız nedeniyle otobüs durağına dalan aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Yusuf Miraç son yolculuğuna uğurlandı. Küçük çocuğun kazada yaralanan annesi, babası ve kardeşinin hastanede tedavisi sürerken, ailenin yakınları yakalanan şüphelilerden birinin serbest bırakılmasına isyan etti.


Feci kaza, aşırı hızla seyreden pikapın otobüs durağına dalması sonucu meydana geldi. Durakta bekleyen 2’si çocuk 4 kişilik aile aracın çarpmasıyla yola savrulmuştu.

MİNİK YUSUF SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kazada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Yusuf Miraç Efiloğlu için cenaze töreni düzenlendi. Sultanbeyli’de bulunan evlerinin önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından küçük çocuk, Osmangazi Mezarlığı’na defnedildi.

Hayatını kaybeden küçük çocuğun kazada yaralanan annesi, babası ve kardeşinin ise hastanede tedavileri devam ediyor.

Kaza sonrasında araç plakasını sökerek olay yerinden kaçan pikap sürücüsü ve yanındaki 2 kişiden yakalanarak gözaltına alınan bir kişi ise adliyeye sevk edildi. Şüphelinin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenilirken, ailenin yakınları mahkemenin kararına tepki gösterdi.

"ANNESİNİN HENÜZ HABERİ YOK"

Yeğeninin cenazesine katılan acılı amca Arif Efiloğlu, “Acımız büyük, 5 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Abim, yengem ve 1 yaşındaki yeğenim hastanede tedavi görüyor. Yaşam mücadelesi veriyor. Bize bunları yaşatanların bir an önce yakalanmasını istiyorum. Umarım bu yaptıkları yanına kar kalmayacak. Hayatını kaybeden yeğenim daha 5 yaşındaydı. Yengem henüz çocuğunun öldüğü haberini almadı. Bu kaza değil resmen katliam” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...