Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Mart 2020 12:10

50 bin lirayla kayboldu, ırmakta cesedi bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Irmağı'nda erkek cesedi bulundu. Cesedin 12 gündür haber alınamayan Mehmet Coşar'a ait olduğu belirlendi

50 bin lirayla kayboldu, ırmakta cesedi bulundu
Antalya,,Manavgat,,Manavgat ırmağı,ceset

Antalya'nın Manavgat ilçesi Manavgat Köprüsü altında bot çalışanları tarafından ceset bulundu. Sabah botu temizlemek için gelen Mehmet Can isimli bot çalışanı cesedi fark edince 112 Acil Çağrı Merkezini ve Sahil Güvenliği aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldı. Sahil güvenlik ekipleri de bot ile cesedi kıyıya çıkardı.

3 Mart'ta kaybolan Mehmet Coşar
Bulunan cesedin 3 Mart tarihinden beri kayıp olan Mehmet Coşar'a ait olduğu değerlendirildi. Belenobası Mahallesi’nde yaşayan 40 yaşındaki çiftçi Mehmet Coşar en son 3 Mart’ta bir kuaförden çıktıktan sonra görülmüştü.

50 bin lirayla kayboldu, ırmakta cesedi bulundu

Yakınları 4 gün sonra hayatından endişe ettikleri Coşar'ın bulunması için Manavgat İlçe Jandarma ekiplerine haber vererek, kardeşleri hakkında kayıp başvurusunda bulunmuştu. Coşar, 12 gün önce bankadan 50 bin lira çektikten sonra ortadan kaybolmuş ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Yakınları tarafından olay yerinde teşhis edilen Coşar'ın cesedi, kesin kimliğinin ve ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...