Tgrt Haber
15 Kasım 2021 22:39

63 yaşındaki baba, kızını boğazından bıçaklayarak öldürdü

Kayseri'de korkunç bir cinayet işlendi. 40 yaşındaki kızıyla tartışan baba Basri K. (63), eline aldığı bıçakla kızının boğazını kesti. Katil zanlısı daha sonra polisi arayarak kendi kendini ihbar etti.

63 yaşındaki baba, kızını boğazından bıçaklayarak öldürdü
kayseri,,cinayet,,baba,

Kayseri'de bir baba, öz kızını bıçaklayıp cinayet işlediğini ihbar etti.

BIÇAKLA BOĞAZINI KESTİ

Talas ilçesine bağlı Tablakaya Mahallesi 6182. Sokak'ta yaşanan olayda Basri K. (63) ile kızı Ş.T. (40) tartıştı. Tartışma şiddetlenince baba Basri K., kızını bıçakla boynundan bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra polis ekiplerini arayan baba Basri K. kendini ihbar etti.

İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrollerde 40 yaşındaki Ş.T.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. 2 çocuk annesi Ş.T.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Baba Basri K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...