Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2021 10:50

7 bin kilometre öteden Bursa'ya gelin geldi

Bursa'da Büyükşehir Belediyesinde bilgi işlem uzmanı olarak çalışan İlhan Eliyazıcı, 7 bin kilometre öteden gelin getirdi.

7 bin kilometre öteden Bursa'ya gelin geldi
Bursa,,Tayland,,gelin,,damat,,düğün,

Bursa Büyükşehir Belediyesinde bilgi işlem uzmanı olarak çalışan 40 yaşındaki İlhan Eliyazıcı, internet üzerinden tanıştığı Taylandlı 28 yaşındaki Aphinya Thammang'a gönlünü kaptırdı.

İKİNCİ DÜĞÜNÜ YAPTILAR

2 yıl internet üzerinden görüşen ikili daha sonra evlilik kararı aldı. İlk düğünü Tayland'da yapan çift, bu ülkenin âdet ve göreneklerine uygun düğün yaptı. Damat Tayland'daki düğünün ardından gelini alarak Bursa'ya getirdi. Burada da ikinci düğünlerini yapan çifti eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

7 bin kilometre öteden Bursa'ya gelin geldi

İNTERNETTE TANIŞTIK

İlhan Eliyazıcı, "Bu benim ilk evliliğim, Aphinya ile 2 yıl önce internette tanıştık. 2 yıl boyunda internet üzerinden yazıştık. 2 yılın sonunda evlenmeye karar verdik. İlk düğünü eşimin ülkesi olan Tayland'da oranın âdetlerine göre yaptık. Daha sonra eşimi alarak Bursa'ya getirdim. Burada da yaptığımız düğünle ikinci düğünümüzü yaptık. Çok mutluyum" dedi.

7 bin kilometre öteden Bursa'ya gelin geldi

Tayland'dan Bursa'ya gelin gelen Aphinya Thammang, "Türkiye'yi ve İlhan'ı çok seviyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...