Tgrt Haber
30 Aralık 2021 15:54

7 yaşındaki kızını katleden babadan tuhaf savunma: Ben yapmadım

Pendik'te 7 yaşındaki kızı Defne'yi boğazını keserek öldüren Habip Öztürk, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Savunmasında suçlamayı kabul etmeyen Öztürk, "Kızım Defne’yi ben öldürmedim. Kızım eşimin dostunun gönderdiği iki şahıs tarafından öldürülmüştür. Bu şahıslar elime maket bıçağını vererek bileklerimi kestirdiler, boğazımı da bu bıçakla kestiler." dedi.

7 yaşındaki kızını katleden babadan tuhaf savunma: Ben yapmadım
pendik,,evlat katili,,bıçaklı saldırı,,intihar girişimi,

Pendik'te 7 yaşındaki Defne'yi boğazını kesip öldürdükten sonra kendi boğazını ve bileklerini de kesen baba Habip Öztürk, tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece 'altsoydan akrabayı kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Mahkemedeki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Öztürk, kızının başkaları tarafından öldürüldüğünü öne sürdü.

AYNI BIÇAKLA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Pendik’te 12 Aralık 2021 tarihinde, Habip Öztürk isimli şahıs 7 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürmüş, ardından aynı bıçakla intihar girişiminde bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan Öztürk, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheli savcılık sorgusundan sonra ‘altsoydan akrabayı kasten öldürme’ suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

"EVE GELDİĞİMDE KIZIM ÖLMÜŞTÜ"

Şüpheli mahkemedeki sorgusunda, “Kızım Defne’yi ben öldürmedim. Kızım eşimin dostunun gönderdiği iki şahıs tarafından öldürülmüştür. Bu şahıslar elime maket bıçağını vererek bileklerimi kestirdiler, boğazımı da bu bıçakla kestiler. Eve geldiğimde kızım yerde hareketsiz yatıyordu” dedi.

"BANA BİR NOT YAZDIRDILAR"

Kızının bu şahıslar tarafından öldürüldüğünü iddia eden şüpheli Öztürk, “Bana bir not yazdırdılar. Olay bu şekilde gerçekleşti. Boğazım delindiği için nefesimi de oradan aldığım için konuşmakta zorlanıyorum. Suçlamayı kabul etmiyorum” diyerek serbest bırakılmayı talep etti.

Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin üzerine atılı ‘altsoydan akrabayı kasten öldürme’ suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunması gerekçesiyle tutuklanmasına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...