Tgrt Haber
30 Haziran 2022 11:41 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 11:49

7 yıl sonra sıra ona geldi! İlk soruda heyecanına yenik düştü: Sesli soruda elendi

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan Ahmet Malal isimli yarışmacı, ilk soruda aldığı joker hakkıyla herkesi şaşırttı. Programa başvurudan 7 yıl sonra sıranın kendisine geldiğini de ifade eden yarışmacı, 4'üncü soruda elendi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
7 yıl sonra sıra ona geldi! İlk soruda heyecanına yenik düştü: Sesli soruda elendi
kim milyoner olmak ister,Ahmet Malal,sesli soru,elendi

Türkiye'nin fenomen yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya henüz 18 yaşındayken başvurduğunu ve sıranın kendisine 7 yıl sonra geldiğini aktar Ahmet Malal isimli yarışmacının ilk soruda karşısına çıkan soruya verdiği tepki dikkat çekti.

Henüz ilk soruda karşısına çıkan, "Trafik lambalarının altında yazan uyarı yazısında 'yol ver' denmeden önce söylenen hangisi olur?" sorusunda heyecanlanan Malal, seyirci joker hakkını kullandı. Seyircilerin oyladığı soruda doğru cevap 'C' şıkkı olan 'Yayaya' yarışmacıyı, bir üst tura taşıdı.

SESLİ SORUDA ELENDİ

Baraj sorusunu sorunsuz geçen yarışmacı, 4'üncü soruda sesli soru ile karşılaştı. "Dinlediğiniz 'Çakıl Taşları' adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" sorusu yarışmacıyı adeta şaşkına uğrattı. Soruya 'A' şıkkına 'Sertap Erener' cevabını veren Malal, yarışmadan elendi.

Doğru cevabı 'D' şıkkı 'Şebnem Ferah' olan soruda elenen yarışmacı 2 bin TL alarak ayrıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...