Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2021 11:38

Hastaneye gitmek istemeyen 70 yaşındaki kadın bıçakla çocuklarını rehin aldı

Kocaeli'de Seher T. isimli 70 yaşındaki kadın, kendisini hastaneye sevk etmek için gelen sağlık görevlilerine direnerek çocuklarını rehin aldı. Elindeki bıçakla tehditler savuran ve hastaneye gitmek istemeyen kadın, polisin ikna çabalarıyla sakinleştirildi.

Hastaneye gitmek istemeyen 70 yaşındaki kadın bıçakla çocuklarını rehin aldı
kocaeli,,hastane,,rehine,,yaşlı kadın,

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sağlık sorunları sebebiyle hastaneye götürülmek istenen kadın, çocuklarını rehin aldı.

Hastaneye gitmek istemediğini belirten yaşlı kadın, çocuklarının boğazına bıçak dayayıp sağlık ekiplerine direndi. Polis ekiplerinin güçnlükle sakinleştirdiği Seher T. hastaneye kaldırıldı. 

Kocaeli’nin Gebze ilçesi ne bağlı Gaziler Mahallesi 1713 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde yaşayan Seher T. isimli 70 yaşındaki kadın, kendisini hastaneye sevk etmek için gelen sağlık ekipleriyle gitmek istemedi.

Bunun üzerine Seher T., bıçak dayayarak çocuklarını rehin aldı. Daha sonra bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin çabaları sonrasında güçlükle sakinleştirilen yaşlı kadın, sağlık ekiplerine teslim edildi.

'PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR'

Ambulansa alınan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Seher T., tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...