Tgrt Haber
11 Ocak 2022 09:56

7'nci kattan düşen Sedefnur Çağlar'ın erkek arkadaşı tutuklandı

Kocaeli'de arkadaşının 7'nci kattaki evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar'ın gözaltına alınan polis memuru erkek arkadaşı A.A. tutuklandı.

7'nci kattan düşen Sedefnur Çağlar'ın erkek arkadaşı tutuklandı
Kocaeli,Sedefnur Çağlar,Gözaltı,Tutuklama

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde mimarlık fakültesi son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, polis memuru olan arkadaşı A.A. ile birlikte yine polis memuru olan arkadaşları O.Ç.'nin evine gitti. Sabahın erken saatlerin polis memuru arkadaşının 7. Kattaki evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan Çağları’ın olayı gizemini koruyor.

"TARTIŞMA SIRASINDA BALKONDAN ATLADI"

Hayati tehlikesi devam eden genç kızın erkek arkadaşı olan polis memuru, ifadesinde alkol aldıklarını ve sabaha karşı bilinmeyen bir sebeple Sedef Nur ile tartışmaya başladıklarını, tartışma sırasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü.

Olayın ardından harekete geçen asayiş şube ekipleri, evde bulunan polis memurları A.A. ile O.Ç.'yi ve E.Ş. isimli genç kızı gözaltına aldı. Gözaltına alınan A.A.'nın ifadesinde, kız arkadaşı Sedefnur ile birlikte arkadaşı O.Ç.'nin evine misafirliğe gittiklerini, burada alkol aldıklarını ve sabaha karşı bilinmeyen bir sebeple Sedefnur ile tartışmaya başladıklarını, tartışma sırasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü. 

7'nci kattan düşen Sedefnur Çağlar'ın erkek arkadaşı tutuklandı
Erkek arkadaşı, Sedefnur ile tartışmaya başladıklarını tartışma sırasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü.

ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANDI

O.Ç. ve E.Ş.'nin ise ifadelerinde, olay sırasında uyuduklarını, bağrışmalara uyandıklarını ve balkondan aşağıya baktıklarında da Sedefnur Çağlar'ı yerde yatarken gördüklerini söyledikleri öğrenildi.  Polis memurları A.A. ve O.Ç.'nin açığa alındığı bildirildi. O.Ç.'nin savcılık tarafından serbest bırakıldığı, Çağlar’ın erkek arkadaşı olan polis memuru A.A.'nın ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...