Tgrt Haber
08 Temmuz 2021 09:14

8 aylık hamile kadını öldürüp bebeğini çaldılar kan donduran cinayet

Brezilya'da tüyler ürperten bir cinayet işlendi. 8 aylık hamile bir kadını kaçırıp, bebeğini çaldılar.

8 aylık hamile kadını öldürüp bebeğini çaldılar kan donduran cinayet
cinayet,brezilya

23 yaşındaki Thaysa Campos dos Santos adlı bir kadın, geçtiğimiz Eylül ayında Rio de Janeiro'nun Deodoro semtinde bir demiryolu hattının yakınında ölü olarak bulundu. Sonradan ortaya atılan bir iddia ise duyanların kanını dondurdu.

News'in haberine göre, Santos, ölmeden önce doğum yaptı ve bebeği kaçırıldı. Otopside ortaya çıkana göre bebek cerrahi olarak çıkarılmadı bu da doğal olarak doğduğunu gösteriyor. 

Santos, iki çocuğunun babasından ayrıldı ve geçen yıl Ekim ayında dünyaya gelmesi beklenen bebek, evli bir adamla yasak ilişkisinin sonucuydu. Santos, 3 Eylül gecesinde ortalıktan kayboldu ve cansız bedeni 10 Eylül'de bulunduğunda çürümek üzereydi.

''ÖLDÜRÜLMEDEN ÖNCE DOĞUM YAPTI''

Rio de Janerio Eyalet Üniversite'nde adli tıp profesörü olan Nelson Massini, bebeğin kaçırılmış olmasından şüpheleniyor. Adli tıp profesörü Santos'un öldürülmeden önce doğum yaptığını düşünüyor.i.

Santos'un annesi, eğitim psikoloğu Jaqueline Campos ise şunları söyledi:

“Torunumun hayatta olabileceğine ve Thaysa'nın zorunlu doğum yaptığına inanıyorum. Akrabalarım olay yerindeydi ve orada çocuktan hiçbir iz yoktu, sadece Thaysa'nın cesedi vardı. Doğum yaptığını morgda öğrendim. Yetkililere bir çağrıda bulunmak istiyorum: Bu çocuk yaşıyorsa torunumu geri istiyorum. Küçük torunuma ihtiyacım var.”

Thaysa Campos dos Santos, Rio de Janeiro'daki Caju mahallesine gömüldü, olayla ilgili soruşturma ise hala devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...