Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2022 21:58 - Güncelleme : 06 May 2022 22:05

Başıboş sokak köpeklerinin saldırısına yenisi eklendi! Genç kız dehşeti yaşadı

Sosyal medyada zaman zaman gündem olan sokak köpeklerinin saldırısına Ankara’da yenisi eklendi. Genç kız sokak ortasında yürüdüğü sırada 8 başıboş köpek tarafından saldırıya uğradı. Bölgede geçen vatandaş korna çalarak kızı kurtardı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Başıboş sokak köpeklerinin saldırıları devam ediyor. Daha önce şehir merkezinde çok sayıda insana saldıran başıboş köpeklerin haberlerine yenisi eklendi. Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen olayda genç kız sokakta yürüdüğü esnada 8 başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Genç kız, korkudan ellerindeki poşetleri yere atarak uzaklaşmak istedi.

SÜRÜCÜ KORNA ÇALARAK UZAKLAŞTIRDI

Köpeklerin genç kızın uzaklaşmasına izin vermediği görülürken, yoldan geçen bir otomobilin sürücüsü korna çalarak köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı. Bölgedeki bir vatandaş da köpekleri korkutmak için eline sopa alarak koştu. Köpekler genç kızın peşini bırakarak kendileri için kurulan kulübeye doğru koştu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...