Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 17:21

81 yaşındaki bakkalcıyı öldürüp dükkanı ateşe verdiler

Kars'ın Selimiye ilçesinde, 81 yaşındaki Hayrettin Aymergen, işlettiği bakkal dükkanında bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlıları Aymergen'i öldürdükten dükkanı yakarak yangın süsü verdi.

81 yaşındaki bakkalcıyı öldürüp dükkanı ateşe verdiler
kars,,bakkal,,köy,

Kars'ın Selim ilçesinde meydana gelen olayda, bakkal sahibi 81 yaşındaki adam, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından öldürüldü. Yaşlı adamı öldürdükten sonra cinayete yangın süsü vermek isteyen zanlılar, bakkal dükkanını ateşe vererek kaçtı.

Selim ilçesine bağlı Koyunyurdu köyünde bakkal işleten Hayrettin Aymergen'in iş yerinde yangın çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevredekilerin dikkati sayesinde oaly yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. 

Bölgeyee sevk edilen olay yeri inceleme ekiplerinin araştırması ile dükkandan çıkarılan bakkal sahibi Aymergen'in yanmış bedeni, jandarma ekipleri tarafından morga kaldırıldı.

81 yaşındaki bakkalcıyı öldürüp dükkanı ateşe verdiler

 İş yerinde cesedi bulunan Aymergen'in kafasına sert bir cisimle vurulduğu, göğsünde de 3 bıçak darbesi yer aldığı belirlendi.

Cenaze, otopsi yapılması amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilirken bakkal dükkanı ve çevresinde detaylı araştırma yapan jandarma, zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Aymergen'in öldürüldükten sonra katil zanlıları tarafından olaya yangın süsü verilmesi için dükkanın yakıldığı ifade edildi.

81 yaşındaki bakkalcıyı öldürüp dükkanı ateşe verdiler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...