Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ağustos 2020 17:23

88 yaşındaki Alzheimer hastası her yerde aranıyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde 5 Ağustos günü camiye gittiğinden beri kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası Hasan Kılıç’ı arama çalışmaları devam ediyor.

88 yaşındaki Alzheimer hastası her yerde aranıyor
Edirne,,Keşan,,Alzheimer hastası

İspat Cami Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası 88 yaşındaki Hasan Kılıç, 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü öğle saatlerinden bu yana kayıp. En son Tahta Camisi'ne öğle namazı için giden Kılıç'tan bu zamana kadar henüz bir haber alınamadı.

Önceki akşam saatlerinde, KEDAK (Keşan Doğal Afet Kurtarma Derneği) tarafından başlatılan arama çalışmaları, bugün Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve AFAD ekiplerinin yaptığı aramalarla devam etti. Hasan Kılıç'ın en son görüldüğü yer olan Tahta Camisi çevresindeki ara sokak ve metruk evleri arayan ekipler, bölgeyi baştan başa inceledi; ancak Alzheimer hastası olan eski PTT çalışanı Kılıç'ın izine rastlanılmadı.

Öte yandan, bir süredir Ayasofya'ya gitmek istediği öğrenilen Kılıç'ın, kimseye haber vermeden gitme ihtimali üzerinde durulurken, aynı şekilde Malkara'nın Karamurat köyünden olan Kılıç'ın buraya da gitme ihtimali bulunuyor.

Ekipler bölgede çalışmalarına çemberi genişleterek devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...