Tgrt Haber
27 Şubat 2020 15:34

90 yaşındaki adam eşek almaya gittiği ilçede kayboldu

Denizli’de eşek almak için Çivril ilçesinde giderken dağlık alanda kaybolan alzaymır hastası yaşlı adam AFAD öncülüğünde oluşturulan arama, kurtarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

90 yaşındaki adam eşek almaya gittiği ilçede kayboldu
alzaymır hastası,,kayıp

Çivril ilçesi Özdemirci Mahallesi'nde bölgede eşek ile saman satarak geçimini sağladığı öğrenilen Bekir Kavlak isimli alzaymır hastası yaşlı adam eşek almak üzere çıktığı evine gece geri dönmeyince yakınları jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

AFAD destek amacı ile AKUT ve İHH ekiplerini de istedi

Bölgeye gelen AFAD ekipleri destek amacı ile AKUT ve İHH Arama Kurtarma ekiplerini de istedi. Ardından yaşlı adamı bulmak için Tatarcık mevkinde arama çalışması başlatıldı.

90 yaşındaki adam eşek almaya gittiği ilçede kayboldu

Yaşlı adamı bulmak için kalabalık bir arama ve kurtarma ekibi dağlık alanda başlattığı arama çalışmasına devam ediyor.

Yaşlı adamın geçtiğimiz aylarda da kaybolduğu ortaya çıktı

Kavlak’ın geçtiğimiz günlerde de kaybolduğu ve yaklaşık 3 saat süren arama çalışması sonrası bulunduğu öğrenildi.

90 yaşındaki adam eşek almaya gittiği ilçede kayboldu

Öte yandan Kavlak’ın oturduğu Baklan ilçesinden Çivril’e eşek almak için yola çıktığı ancak dünden bu yana kendisinden haber alınamadığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...