Tgrt Haber
27 Ocak 2022 13:33

96 suç kaydı ve 13 farklı dosyadan aranması olan kadın tutuklandı

İstanbul'da evlere girerek hırsızlık yapan kadının 96 suç kaydı olduğu ve 13 farklı suçtan aranması olduğu ortaya çıktı. Çok sayıda suça bulaşan 35 yaşındaki kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

96 suç kaydı ve 13 farklı dosyadan aranması olan kadın tutuklandı
suç,sanık,tutuklu

İstanbul'da girdiği evlerde hırsızlık yapan kadının suç makinesi olduğu ortaya çıktı. 96 suçtan kaydı olan ve 13 farklı dosyada aranması bulunan kadın tutuklanırken soygun için girdiği bimnalara giriş çıkışları güvenlik kameralarına yansıdı. 

İstanbul genelinde daha önceden tespit ettiği evlere girip çok sayıda ziynet eşyası ve para çalan 35 yaşındaki Pınar U. Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Pınar U.’nun 96 adet suç kaydı olduğu ortaya çıkarken 13 farklı dosyadan aranması olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Pınar U. , çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Pınar U.’nun suç ortağı olduğu iddia edilen bir kadınla binalara girip çıkması güvenlik kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...