Tgrt Haber
13 Ekim 2021 10:53

ABD'li fenomen Petito'nun ölüm nedeni belli oldu nişanlısı hala kayıp

ABD'de nişanlısıyla çıktığı karavan seyahatinin ardından ölü olarak bulunan fenomen Gabby Petito'nun ölüm nedeni ortaya çıktı, nişanlısı ise hala bulunamadı.

ABD'li fenomen Petito'nun ölüm nedeni belli oldu nişanlısı hala kayıp
youtube,,fenomen,,abd,

ABD'nin Wyoming eyaletinde nişanlısı Brian Laundrie ile karavan yolculuğuna çıkan YouTube fenomeni Gabby Petito, yolculukta kayıplara karışmış ardından ise cansız bedeni ulusal parkta bulunmuştu. Petito'nun cansız bedeninin bulunmasının ardından nişanlısı ise polislere bilgi vermeyi reddetmiş, kayıplara karışmıştı.

ABD'li fenomen Petito'nun ölüm nedeni belli oldu nişanlısı hala kayıp

Fenomen Petito'nun ölüm nedeni ortaya çıktı. Adli tıp uzmanı Brent Blue, Petito'nun boğularak öldürüldüğünü ve cesedinin ölümünden 3-4 hafta sonra bulunduğunu söyledi. 

NE OLMUŞTU?

Gabby Petito, 23 yaşındaki nişanlısı Brian Laundrie ile birlikte temmuz ayında bir karavan yolculuğuna çıkmış ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Laundrie, 1 Eylül’de Florida’daki evine dönmüş, ancak nişanlısının ailesi veya polisle irtibata geçmemişti. Petito’nun ailesinin 11 Eylül’de kayıp ihbarında bulunmasının ardından ABD genelinde geniş çaplı arama başlatılmıştı.

ABD'li fenomen Petito'nun ölüm nedeni belli oldu nişanlısı hala kayıp

Açılan davada şüpheli kişi olarak belirlenen Laundrie, polisle işbirliği yapmayı reddetmiş ve bir süre sonra o da ortadan kaybolmuştu.

Brian Laundrie ve Gabby Petito, ağustos ayında şiddet ihbarı üzerine Utah eyalet polisi tarafından trafikte çevrilmişti. Petito, polise nişanlısıyla bir tartışma yaşadığını söylemişti. Ağlayarak psikolojik problemleri olduğunu ifade eden Petito, tartışmadan sonra nişanlısına tokat attığını ancak ona zarar vermek istemediğini belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...