Tgrt Haber
22 Eylül 2021 15:48

ABD'yi karıştıran olay: Youtuber cinayete kurban gitti

ABD'de nişanlısı ile birlikte çıktığı seyahatten geri dönemeyen ünlü Youtuber Gabby Petito'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

ABD'yi karıştıran olay: Youtuber cinayete kurban gitti
abd,,youtube,,youtuber,,cinayet,

ABD'yi sarsan kayıp olayı cinayete evrildi. Geçtiğimiz günlerde Wyoming eyaletinde bir kamp alanında bulunan kalıntılarıdn ünlü Youtuber Gabby Petito'ya ait olduğu ortaua çıktı. Ölüm nedeninin cinayet olduğu ise doğrulandı. FBI tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Teton County Adli Tıp Uzmanı Dr. Brent Blue, kalıntıların doğum tarihi 19 Mart 1999 olan Gabrielle Venora Petito'ya ait olduğunu doğruladı. Adli tabibin ölüm şekliyle ilgili ilk kararı cinayettir.''

Ünlü Youtuber'ın resmi ölüm nedeni ise kesin olarak otopsinin ardından sonuçlanacak. FBI'ın Denver ofisinden sorumlu özel ajan Michel Schneider, dedektiflerin Petito'nun ölümüne karşına herkesin ''Eylemlerinden sorumlu tutulacağını'' belirtti. Ayrıca Schneider, Petito'nun nişanlısı Brian Laundrie'nin şüpheli olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Laundrie'nin bu konudaki rolü veya şu an nerede olduğu hakkında bilgisi olan herkes FBI ile iletişime geçmelidir.''

ABD'yi karıştıran olay: Youtuber cinayete kurban gitti

NE OLMUŞTU?

Youtuber Gabby Petito ve nişanlısı Brian Laundrie, karavanla seyahat ediyorlardı. Gabby, seyahat esnasında ailesiyle iletişimini kesti. Aile bir süre sonra polise kayıp başvurusunda bulundu. Nişanlısı ise ne Gabby'nin ailesine ne de polise bilgi verdi. Ardından ise ortalıktan kayboldu. Ailesi, polise geçen hafta Laundrie’nin Florida'daki Carlton Reserve'de yürüyüşe çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.

FBI dün Laundrie'nin Florida'da ailesiyle birlikte yaşadığı evi aradı. İstihbarat ajansı, ''Florida, North Port'taki Laundrie konutunda Gabrielle 'Gabby' Petito soruşturmasıyla ilgili mahkeme onaylı bir arama emri çıkardığını" belirtti. Ardından aramanın tamamlandığını sosyal medyadan duyurdu, daha fazla ayrıntı yayınlanmadı.

 

ABD'yi karıştıran olay: Youtuber cinayete kurban gitti

GÖRGÜ TANIĞI: NİŞANLISI GABBY'E TOKAT ATTI

Öte yandan ikiliyi 12 Ağustos'ta kavga ederken gören bir kişi, polise ihbarda bulundu. Bu aramanın yeni ortaya çıkan kaydı, ihbarcının Laundrie'nin Petito'ya tokat attığını söylediğini ortaya koydu.

Utah'ın Moab bölgesinde yaşanan olayda, polisin çiftin yanına gittiği anların videosu da yayımlandı. Görüntülerde çiftin otomobilin temizliği konusunda kavgaya tutuştuklarını söylediği yer alıyor. Bu olayda birbirinden şikayetçi olmayan çifti ayıran polis, kadının o gece otomobilde, Laundrie'nin ise bir motelde ayrı ayrı kalmasına neden oldu.

Öte yandan Laundrie, 1 Eylül'de yalnız başına evine dönmüştü. Güvenlik güçleri ve Petito'nun ailesi, Laundrie ve ailesinden bilgi almaya çalışsa da onlar herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

Cinayet, ABD'de büyük bir öfkeye neden olıurken, Petito'nun kalıntılarının bulunduğu bölge anıtlaştırıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...