Tgrt Haber
08 May 2021 15:14

Abi kardeşi tekme tokat dövdüler

İstanbul'da mahalle arasında çıkan kavgayı vatandaşlar cep telefonu ile çekti. Kavgada abi kardeş dakikalarca yumruklandı.

Abi kardeşi tekme tokat dövdüler
istanbul,,esenyurt,,kavga,

Olay Esenyurt’ta meydana geldi. İki çocuk arasında başlayan tartışma aileler arası kavgaya dönüştü. Çocukların kavgasına ailelerde karışınca ortalık birbirine girdi. 

İki çocuk sokakta oynarken birbiryle tartıştı. Tartışma sonucunda kavgaya tutuşan çocuklardan biri diğerini dövdü. Bu gören aile bireyleri de sokağa çıktı. Karşısında dövdüğü çocuğun ailesini gören çocuk cebinden bıçak çıkardı. Çocuğun bıçak çektiğini gören aile sinirden deliye döndü. Çocuğun üzerine yürümeye başladı. Kardeşinin durumunu gören ağabey ise onu korumak için olay yerine geldi.

YERE YATIRIP DEFALARCA YUMRUKLADILAR
Bunun üzerine aile, ağabey ile kardeşini dövmeye başladı. İki kardeş darbelere daha fazla dayanamayıp yere düştü. Bunu fırsat bilen aile üyeleri tekmelemeye başladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga sona erdi. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...