Tgrt Haber
27 Aralık 2021 08:17

Kardeş sevgisi canından etti: 'Tedavi ol' dedi diye ablasını öldürdü

Erzincan’da bir kadın psikolojik sorunları olan erkek kardeşini tedaviye ikna etmeye çalışırken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Kardeş sevgisi canından etti: 'Tedavi ol' dedi diye ablasını öldürdü
erzincan,cinayet,kadın cinayeti,öğretmen

Erzincan’da bir kadın erkek kardeşi tarafından öldürüldü. Olay gece saatlerinde merkez Yenimahalle’deki bir evde yaşandı. Gaziantep’in Nizip ilçesinde sınıf öğretmeni olarak görev yapan 35 yaşındaki Ayşegül Taşkın, memleketi Erzincan’a psikolojik sorunları olan kardeşini tedaviye ikna etmek için geldi.

ABLASINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Öğretmen Ayşegül, anne ve babası uyurken kardeşiyle konuştu. Tedaviye ikna etmeye çalıştığı kardeşi, ablasını bıçakla saldırdı. Kardeşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Kardeş sevgisi canından etti: 'Tedavi ol' dedi diye ablasını öldürdü

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Uykudan uyanan aile yaşananları görünce şoka uğradı. Sinir krizi geçiren anne ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, ablasını öldüren 28 yaşındaki Ali Nazım Taşkın’ı gözaltına aldı. Genç öğretmenin cesedi savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...