Tgrt Haber
20 Ocak 2022 16:21

Acı çeken hastayı sosyal medyada paylaşan sekreter görevden uzaklaştırıldı

Giresun’da başhekim sekreteri olarak görev yapan Gülsen K., bir hastanın acı çektiği anlarda koltukta uzandığı görüntüleri kayda alarak sosyal medya üzerinden şarkı ekleyerek paylaştı. Tepki çeken görüntüler sonrası sekreterin görevden alındığı belirtilirken hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

Acı çeken hastayı sosyal medyada paylaşan sekreter görevden uzaklaştırıldı
giresun,hasta,sosyal medya

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen olayda başhekim sekteri Gülsen K., bir hastanın acı çektiği sırada koltukta yattığı anları cep telefonuna kamera altına aldı. Sekreter, görüntüler sosyal medya platformunda eklerken ‘bonzai adamı bozayi’ şarkısını ekledi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tepki çeken paylaşım sonrası sekreter görevden alınırken hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Gülsen K. ise sosyal medya platformundaki paylaşımını tepkiler üzerine kaldırdı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut tarafından konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde başhekim sekreteri olarak görev alan ve ilgili videoyu paylaşan çalışanımız hakkında soruşturma başlatılmış olup başhekimlikteki görevine son verilmiştir. Olay 13 Ocak 2022 tarihinde vuku bulmuş olup, yoğun kar yağışı nedeniyle köyüne ulaşım sıkıntısı yaşayan amcamız hasta nakil aracımızla sağlık ekiplerimizce sağ salim köyüne ulaştırılmıştır" denildi.

Acı çeken hastayı sosyal medyada paylaşan sekreter görevden uzaklaştırıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...